Tillykke med føs’dagen til mig – 3.0
Ad Advertorial

Tillykke med føs’dagen til mig – 3.0

19. februar 2024 Af bittenshorseworld

Reklame: grime givet i gave af Catago Equestrian (Grå farve)

I dag er det Bittens fødselsdag Hurra, hurra huuraaaaa. Hun sikker sig en hest… eh gave… som hun har ønsket sig i år med dejlig chokolade og kager til! Huuuurraaaaa

Har været voksen i 12 år nu

Yep i dag fylder jeg 30 år. Det er lidt mærkeligt at tænke på at min alder nu er rundet et nyt rundt tal og jeg nu rigtig på papiret er helt voksen. Dog synes jeg at det er skræmmende at man har anset mig som voksen i 12 år nu…. Især fordi jeg stadig ligner en der er teenager, men også fordi langt størstedelen af alle 14 årige, er et hoved højere end mig.

Et år mere, endnu mere visdom

Jeg ved mange ryster i bukserne den dag de skal runde op til 30. Men sådan har jeg det ikke rigtigt.. jeg ser altid på det som endnu et år, endnu mere visdom. Men det er nok også fordi jeg faktisk ikke troede at jeg ville leve længere end til 2008. Men SURPRISE!!! Nu siger året 2024 og jeg er her stadig! Det er helt vildt og mega fedt! Ja tak mere det!

Styrke og overskud til kram med gode råd

Selvom mine 20ere ikke blev som jeg troede de ville, Så er jeg stadig rigtig glad og taknemmelig for at komme til den milepæl der hedder 30 år. Jeg ved at mine 20ere virkelig har formet mit liv og der er sket sindssygt mange ting på 10 år! Det er virkelig det der har gjort mig til det menneske jeg er i dag, som hvis jeg selv skal sige det, er fyldt med glæde og livskraft! Samtidig med at jeg føler jeg besidder en enorm styrke og overskud, til at give et kram og et godt råd, når der er brug for det.

Så jeg håber alle sammen at i har en god dag og kommer til at nyde den sammen med dem i holder af! Jeg har bestilt lunt vejr med solskin, uden regn og alt for meget blæsevejr. Holder det stik?