Pigen bag Tiktok

Pigen bag Tiktok

20. juni 2024 Af bittenshorseworld

De hurtige har nok regnet den ud. Men til dem der ikke lige ved det, så er jeg kommet i virksomhedspraktik, og det er et ret fedt sted hvis i spørger mig!

En helt masse erfaring

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg som 30 årig, ikke har nogen hel uddannelse. Jeg har to halve som designteknolog i fashiondesign og som pædagog. På trods af, at jeg ikke har en hel uddannelse, så er det jo ikke ensbetyende med at jeg er dum – Tværtimod! I stedet for, har jeg erfaring indenfor en masse forskellige fag. Udover de to uddannelser, så har jeg arbejdet med rengøring og udmugning. Været med i lettere produktionarbejde (label påsætning og påfylding m.m.). Seneste har været ved plejehjem, hvor jeg også havde mange forskellige roller, men primært som plejepersonale.

Lærdom af livet

Så selvom jeg ikke har noget papir på en fuld “fysisk” uddannelse, så har jeg fået en masse uddannelse af/fra livet. Jeg føler heller ikke at mit liv er slut, fordi jeg er 30 og ikke har uddannelse, hus, bil, egen familie osv. Nej jeg føler faktisk mere at mit rigtige og egentlige liv først lige er begyndt! Det er nu alt det sjove sker og det er nu, alt det som er ment for mig og til mig sker. Jeg har bare skulle igennem en masse først, for at få den erfaring. Så min uddannelse må vel hedde noget i retningen af “Lærdom af livet” måske? Eller hvad ville i kalde det?

Kan du give plads til andre vilkår?

For mig handler livet mere om hvordan du er som person. Er du god til at samarbejde både på dit arbejde, samt privat? Kan du give plads til folks forskellighed og forstå at ikke alle reagerer, eller arbejder på samme måde som dig? Det gør dig ikke til et bedre menneske om din IQ er høj, hvis du behandler alle andre røv elendigt. For at være her, skal man kunne samarbejde, forstå og vise medmenneskelighed, selvom man har forskellige vilkår her i livet.

En drøm er gået i opfyldelse

Nå men nu tror jeg vi siger tak for filosofi-timen Bitten og så kan jeg jo fortælle hvad det var jeg egentligt ville! For ved lidt et tilfælde er jeg kommet i virksomhedspraktik. Eller jeg skulle alligevel i det, men det er mere stedet jeg er i praktik i. Fordi sådan en hesteglad pige som mig, er en rideudstyrsbutik jo DRØMMEN at kunne være i! Den drøm er faktisk gået i opfyldelse, fordi jeg er i praktik ved Jessens Rideudstyr!!! OMG!!!! Hvis i spørger mig er det sindsygt fedt og jeg får lov til at lave en masse forskellige ting og sager!

Tiktok make it pop

Jeg finder både weborders og pakker den, pakker nye varer ud og sætter dem ud i butikken eller op på lageret. Jeg tager imod kunder. Jeg får også lov til at lave nogle udstillinger af de nye kollektioner, samt en helt masse andre virkelig sjove og fede ting! MEN!!! Som noget nyt har Jessens rideudstyr fået en TikTok!! Så her sidder jeg og laver videoer, tager billeder, så de kan komme ud på deres TikTok. Hvis i vil følge med, så kan i søge på: jessens.rideudstyr og så skulle den gerne komme frem 🌟

Så jeg sidder faktisk og arbejder med sociale medier, som er det der var drømmen og planen! Så skal vi bare lige have gang i denne her blog igen! 😉 Så følg gerne med her og på min instagram og min egen Tiktok. @bittenshorseworld på begge.